Tid til at vende tilbage

By Category :

It’s Coming Home!

En sætning som man har læst og hørt mange gange, gennem den senere tid. Englænderne troede virkelig på at det nu var deres tid, til at få det eftertragtede VM trofæ, med sig hjem til landet hvor det hele startede. Men ak nej, ikke denne gang – igen.

Superligaen starter op igen

Ovenpå Englands bedste placering til et VM i lang tid, og en flot præstation af især Belgien, som jeg personligt blev lidt fan af, er VM nu slut og Superligaen er allerede startet op igen! Midtjylland smed point i forgårs, det samme gjorde Farum i går. Tilbage står kun 2 oprykkere og AaB med 3 point, mens fire hold endnu ikke har været i spil. Brøndby, Randers, Horsens og F.C. København.

Med sidste års 1’er og 3’er på et enkelt point, er det vigtigt for FCK at få 3 point i vores sæsonpremiere. Det er nu vi skal rejse os, ovenpå en horribel sæson sidste år, der kun blev lidt ok af Horsens’ Finnbogason med sin scoring i den sene overtid mod Brøndby, som mere eller mindre sendte guldet fra Motorvejskrydset vest for København, og til den jyske hede.

F.C. Københavns nye start

Sæsonen er allerede startet lidt op for os, med første kamp i første runde af EL kval’en. KuPS fra Finland bød op til dans, og efter en kamp der ikke virkede synderlig trøstende ovenpå sidste sæson, kunne FCK rejse tilbage til den danske hovedstad med en 1-0 sejr, på et mål af sidste sæsons rutschebane Robert Skov – forhåbentlig kan det styrke den arme knægts selvtillid, som led et alvorligt brist efter det brændte straffe mod Brøndby.

F.C. København gør selv meget ud af at fokusere på at det er en “ny start”. “Ny trøje”, “ny sæson”, “ny start” og “nye spillere” som de selv siger.
Og det er godt at fokusere på fremtiden fremfor fortiden, så længe man husker fortiden og lærer af den. Og med den start vi så i Finland, er jeg personligt ikke yderst fortrøstningsfuld.

Men det er nu det gælder! Horsens kommer på besøg, og selvom vi burde lave æresport og klappe gevaldigt af dem, er det samtidig vigtigt at vores hold – Byens Hold – kommer tilbage på tronen af dansk fodbold, hvor FCK hører hjemme.

Så, lad os håbe at “It’s Coming Home” gør sig mere gældende i vores tilfælde, end i Englands!

 

God kamp!

 

Author :
I'm Mike! I'm a software developer living in Herlev near Copenhagen, Denmark. I'm primarily interested in Software Development, Pokémon GO and F.C. København. I'm the man behind pokebase.dk, the largest Danish website for Pokémon GO. Other than that I've worked with Software since 2012 and been holding season tickets for Sektion 12 at Parken since 2009.

0 thoughts on “Tid til at vende tilbage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *