Og så er vi tilbage – præcis hvor vi var

Victor Fischer, Kenan Kodro og Dame N'Doye
Foto: Jan Christensen, Getty Images

Det er dagen derpå…. Horsens viste sig at være alt for stærk en modstander for et absolut ruineret FCK hold, der mest af alt lignede nogen som spillede videre hvor vi var sidste efterår.

FCK’s presseafdeling har gjort meget ud af at sige, at “WE ARE BACK”, og det levede holdet fuldt op til. Hele første halvleg var så idéforladt, at Danmark – Frankrig pludselig blev husket som en sprudlende kamp. Og selvom vi havde et par få chancer, blev det aldrig rigtigt farligt. Især Skov virkede stadig som den unge knægt, der lige havde brændt det straffespark på Brøndby Stadion tilbage i foråret.

Men det var tydeligt at holdet ikke var klar til at gå i gang. Hvad det end skyldes, er det ikke godt nok.
Nu kommer nok sangen om at holdet stadig ikke er i fulde omdrejninger, og vi skal have tid til at de nye spilles ind, at alle kommer i form o.lign. Men faktum er at f.eks. gårsdagens modstander Horsens, spillede sæsonens første kamp i går, hvorimod vi som en af de eneste i ligaen, allerede havde én betydende kamp i benene. Desuden er FCK ikke de eneste der har fået nye spillere ind, det er underligt nok ret almindeligt at få nye spillere ind i en trup i transfervinduet, og det skal et hold kunne håndtere uden at bruge 4 måneder på at komme igang.

Hvad skal der til?

Det er tydeligt at der er noget galt, men hvad er så løsningen?
Skal der en ny træner til, i stedet for Ståle Solbakken? Muligvis.. Efterhånden begynder det at blive sværere og sværere at argumentere for at han skal blive siddende. Personligt er jeg dog ikke helt klar til at smide ham på porten endnu, primært grundet jeg ingen idé har om, hvem der skal overtage og gøre det til det bedre.

Det er dog klart, at med det budget man har som FCK, så skal det være bedre end dette. Og man skal ikke komme med dårlige undskyldninger, ala. ny trup og sommerstemning. Der skal simpelthen være styr på disse ting, og det er i sidste ende managerens ansvar at der er styr på dem!

Det var dog ret tydeligt at der mangler en spiller på midten, som kan tage taktstokken og være bindeled mellem det defensive og offensive. Zeca er (til tider) en glimrende midtbane spiller, men hans forcer ligger primært i det defensive. Med Falk som makker, får man det offensive på midten også, men såfremt man rykker Falk derind, så mangler der en spiller af samme kvalitet på fløjen.

Yderligere ligger spørgsmålet så også i om tiden endelig er løbet helt fra FCKs zoneforsvar og gammeldags tilgang til den klassiske 4-4-2? Højst sandsynligt!

 

Beklager at det blev lidt rodet…

Author :
I'm Mike! I'm a software developer living in Herlev near Copenhagen, Denmark. I'm primarily interested in Software Development, Pokémon GO and F.C. København. I'm the man behind pokebase.dk, the largest Danish website for Pokémon GO. Other than that I've worked with Software since 2012 and been holding season tickets for Sektion 12 at Parken since 2009.

0 thoughts on “Og så er vi tilbage – præcis hvor vi var

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *