Tid til at tro på det – hvis man kan!

Sæsonen er ikke startet særligt godt for F.C. København. Først fik vi en snæver sejr over KuPS på udebane, hvilket blev efterfulgt af et nederlag hjemme i PARKEN mod Horsens inden KuPS besøgte os selvsamme sted og var tæt på at hive en ‘uventet’ sejr med hjem til Finland. Deres sidste mål udeblev og vi gik videre med samlet 2-1.

Selvom det ikke har set særlig godt ud indtil videre, har jeg valgt at være positiv omkring kampen i aften.

For nu møder vi en modstander som vi tidligere har haft svært ved, også i en svær tid. Forhåbentlig render vi ikke ind i endnu et 3-0 nederlag, men det er langt fra sikkert at det bliver kønt.. Men lad os se på hvorfor det skal gå godt i aften.

Ser vi bort fra de åbenlyse faktorer såsom trupværdi, spiller vs. spiller o.lign, så kan vi også se på det…..

Ja, jeg har prøvet at skrive videre på, hvorfor det skulle gå godt for FCK i aften, og komme med gode forklaringer såsom at det er begyndt at se bedre ud, eller at holdet i det mindste viser kampgejst. Desværre er dette først tilfældet når vi er bagud, og er lige ved at miste alt. Det er først når vi er bagud 2-0 mod Horsens hjemme, at vi kan formå at sætte to afleveringer ordenligt sammen, uden at de er defensivt orienteret.

Jeg ser kampen i tv igen i dag, ligesom mod KuPS. Og det bliver nok på samme måde, som jeg så de sidste minutter af KuPS opgøret.. Med sved på panden og ryggen til skærmen, uden at turde se hvad der sker på banen. Det ser ikke godt ud for tiden, og vi skal nok komme tilbage. Jeg har bare rigtig svært ved at se, hvorfor vi allerede nu skulle vende tilbage til tidligere styrke.

Måske når Bjelland og de andre nye har fundet sig godt til rette, og er kommet i form. Men inden da, så er alt op til hvilken dag Fischer har.

 

Krydser fingre for i aften, og måske blot for et kryds. Det vil vi være klogere på senere i dag..

Forza FC!

 

Hobro - FCK
Billede fra fck.dk
Author :
I'm Mike! I'm a software developer living in Herlev near Copenhagen, Denmark. I'm primarily interested in Software Development, Pokémon GO and F.C. København. I'm the man behind pokebase.dk, the largest Danish website for Pokémon GO. Other than that I've worked with Software since 2012 and been holding season tickets for Sektion 12 at Parken since 2009.

0 thoughts on “Tid til at tro på det – hvis man kan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *